torstai 11. heinäkuuta 2013

Taas pukkaa rojektia..


Kesälomat sitten pyörähtivät käyntiin, ja minullehan se tarkoittaa vanhempien mökille suuntaamista. Mökillä saa kyllä ajatukset tehokkaasti pois työasioista, tosin tuntuu silti että jonkinlaista kehää ne jäävät silti vääjäämättä kiertämään. Katsokaapa vaikka tätä:

Kuka meni sanomaan että pation rakentaminen käy levosta..

Maailman yksinkertaisin patio rannalle. Hauskaa kesäpuuhaa! Yhteistä tekemistä! Tunnet itsesi hyödylliseksi! 

Nämä ajatukset kestävät pation rakentamisprosessissa noin..15 ensimmäistä minuuttia kun olette suuntaamassa rautakauppaan. Tämän jälkeen ajauduimme pattitilanteeseen: lämpökäsiteltyä vai painekyllästettyä puutavaraa? Ja tässä ollaan. Naisväki haluaisi lämpökäsiteltyä, sillä se kuulema näyttää ja tuntuu paremmalle. Sillähän ei ole mitään tekemistä asian kanssa, että patio on säältä suojaamaton ja melko lähellä rantaa. En suin surminkaan tunne itseäni maailmansaastuttajaksi jos en ehdoin tahdoin halua rakentaa joka toinen vuosi uutta areenaa vanhan mädäntyessä alta.

No sillä aikaa kun muu väli taistelee omatuntonsa kanssa, olen keskittynyt metsästämään hyviä tarjouksia muista tarvikkeista netistä. Mm. rakentaja.fi- verkkosivusto ja Rakennusmaailma tarjoavat kattavia tuote-esittelyitä ja työohjeita. Tämän jälkeenhän alkaa se hauskin osa, eli tarjousten metsästäminen. Tilasin nyt kokeeksi http;//www,skruvat.fi nettikaupasta naulaimia ja muuta sälää tarjouksesta. Eipä tarvitse sitten alkaa niistä tapella kun viimein päästään ostamaan niitä lautoja. Tilasin nimittäin sinkittyjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti