torstai 4. heinäkuuta 2013

Hoi siellä! Nyt lähdetään tuulisille vesille - kireitä siimoja!

Moi kaikille!

Lukijakin voi käydä satimeen!


Nyt se oli aika minunkin laittaa oma blogi pystyyn. Tarpeeksi pitkään olen surffaillut tuolla kalastus- ja eräfoorumeilla missä törmää muiden blogeihin ja niihin tallennettuihin hauskoihin juttuihin. Niin ajattelin sitten itsekin, että josko sitä olisi mullekin tapahtunut tässä vuosien varrella jotain kertomisen arvoista. Ja eihän sitä tiedä, jos vielä vaikka tapahtuisi vielä tulevaisuudessakin!

Olen tosiaan Kalle, hieman päälle kolmekymppinen pohjanmaalainen poikamies. Kalastelen pääasiassa kotimaassa, teen muutaman reissun pohjoisen lohijoille vuodessa, mutta nyt olisi tarkoitus seuraavana kesänä piipahtaa Norjassa. Kalastuksen lisäksi tykkään remontoida omistamaani omakotitaloa, näin ollen myös remonttiblogit ovat minulla ahkerassa luennassa. Ehkäpä pitää tehdä vielä muutamä päivitys niistäkin hommista kunhan tässä pääsee kunnolla alkuun.

Aika kuluu niin virvelöinnin, uistelun, perhokalastuksen kuin verkkojenkin laskussa. Joskus olisi hauska kokeilla harppuunakalastusta, tosin ehkä hieman Suomea lämpimämmissä vesissä.. Minulla on alkanut myös kuntoremontti. En tiedä onko se itsesuojeluvaisto, vai TV:n fitfarm-ohjelmatulva, mutta olen ostanut elämäni ensimmäisen kuntosalikortin! Lisäravinnehyllylle en kumminkaan ole vielä Prismassa eksynyt. Tässähän alkaa oikein runosuoni pulputtaa kun alkuun pääsee! Bloggailuhan on hauskaa!

Mukavaa että olet saapunut lukijakseni, päivitän seuraavalla kerralla kuinka projektit ovat lähteneet käyntiin,

Terveisin Kalle

Mitä---? Huuteleeko joku sieltä että kuntosalikortti ei olisikaan mitään mediavöyhötystä vaan osa suurempaa ratekiaa saada emäntä satimeen..? Herrasmies ei kerro ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti