torstai 28. joulukuuta 2017

Alelöytöjä metsästämässä

Joulun välipäivät ovat huikeaa aikaa ostaa kaikki tarvittava seuraavalle vuodelle. Joskus kyllä odotan myös pidemmälle tammikuuhun, jotta kunnon alet ovat ehtineet alkaa. Siinä on aina se riski, ettei sitten enää oikeaa kokoa tai juuri sitä jotain tiettyä väriä tai mallia jostakin asiasta tai vaatteesta löydy. Jos tuon riskin on valmis ottamaan, saattaa hankinnan saada vieläkin edullisempaan alehintaan kuin näin välipäivinä.

Aleista kannattaa ostaa asioita, joita oikeasti tarvitsee. Eilen löysin muun muassa Netraudasta Airamin Led-lamppuja alennettuun hintaan. Se oli mielestäni varsin oiva löytö, sillä lamppuja nyt aina tarvitsee. Airam on vielä varsin laadukas merkki ja pyrin aina ostamaan kyseisen brändin lamppuja, sillä ne ovat mielestäni kestävämpiä kuin esimerkiksi Osramin lamput.

Lisäksi ostin pattereita. Jouluna minulla kuluu huikea määrä pattereita, sillä esimerkiksi monet jouluvalot toimivat pattereilla.


Tällä viikolla täytyy vielä suunnata urheiluliikkeeseen, sillä tarvitsen kunnon lenkkitossut kevään lenkkeilykautta varten. Tässä on muuten hyvä lenkkarivertailu, jonka olen lukenut ja jota ajattelin hyödyntää kun ostan uudet lenkkitossut. Mitä ostoksia olette ajatelleet tehdä alennusmyynneistä? Suunnitteletteko ylipäätään ostoksia etukäteen vai mennettekö vain paikanpäälle tekemään löytöjä? Entä kuinka moni tekee nykyisin kaikki ostokset netissä? Olisi kiva kuulla teidän alekäyttäytymisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti